Forelamuse in het groen
- Herkomst Nederland
- Categorie Amuses
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Amuselepel
Bereidingswijze
- De forel in stukken die in een amuselepel passen, snijden.
- De tomaat in reepjes en dan in kleine stukken snijden.
- De in heel kleine stukjes hakken.
- Meng de en de .
- Doe hierdoor de stukjes tomaat en .
- Proeven en als je het mengsel te dik vindt, een klein beetje melk of koffiemelk bijdoen.
- Vind je de smaak te flauw, dan wat Italiaanse erbij.
- Leg in elke amuselepel een stuk forel en leg (of spuit) hierop wat -pestomengsel.
- Garneer dit met een stuk of reepje tomaat.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt, pesto, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten en walnoot
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- forelfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 54 kcal | 2% | 324 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |