Chocolade soezen

Ingrediënten

+ -
print

Voor het soezenbeslag:

Voor vulling en afwerking:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Soezenbeslag:
    Los op het vuur de boter in de melk en het water op.Niet aan de kook brengen, zo koud mogelijk houden.
  2. Voeg de toe en zet het vuur hoog.
  3. Laat de roux al roerend met een spatel goed gaar worden, bloemsmaak moet nagenoeg weg zijn, roer de eieren er een voor een door totdat je een glad beslag hebt.
  4. Spuit het beslag in gelijke bolletjes, op een met bakpapier belegde bakplaat en bak deze gedurende 20 minuten in een oven van 230 graden mooi goudbruin, laat de soezen op een rooster afkoelen.

    Verwarm de au bain marie tot 32 graden en haal de soezen door.
  5. Laat de even opstijven.
  6. Klop intussen de met de en de stabilisator op.
  7. Snijd de soezen aan de zijkant in met een scherp mes en vul ze met en een stukje .
  8. Vervolgens opspuiten met maak het af met een schijfje .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taartjes
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
279 kcal
13%2790 kcal
Vetten
23 g.
33%230 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
11%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade soezen