Chocolade soezen
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Soezenbeslag:
Los op het vuur de boter in de melk en het water op.Niet aan de kook brengen, zo koud mogelijk houden. - Voeg de toe en zet het vuur hoog.
- Laat de roux al roerend met een spatel goed gaar worden, bloemsmaak moet nagenoeg weg zijn, roer de eieren er een voor een door totdat je een glad beslag hebt.
- Spuit het beslag in gelijke bolletjes, op een met bakpapier belegde bakplaat en bak deze gedurende 20 minuten in een oven van 230 graden mooi goudbruin, laat de soezen op een rooster afkoelen.
Verwarm de au bain marie tot 32 graden en haal de soezen door. - Laat de even opstijven.
- Klop intussen de met de en de stabilisator op.
- Snijd de soezen aan de zijkant in met een scherp mes en vul ze met en een stukje .
- Vervolgens opspuiten met maak het af met een schijfje .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Soezen440m
-
Recept
Chocolade cheesecake41u
-
Recept
Kersengebak met chocolade440m
-
Recept
Chocolade brownies41u
-
Recept
Chocolade-frambozentaart43u20m
-
Recept
Chocolade taart42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker en ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taartjes | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 279 kcal | 13% | 2790 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 230 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 10 g. | 11% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |