Pizzadeeg - basisrecept

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (13)

Pizzadeeg - basisrecept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.9 / 10 in 13 recensies
RESET

Heb het recept gemaakt met precies de genoemde hoeveelheden en dat gaf prima deeg. Juiste consistentie. Lekkere Pizza ook
Edward 9 mei 2014
Met een eitje in het deeg is dit een top recept. Superlekker!
Martine 27 december 2013
Is er ergens een nul vergeten? Mijn kinderen vonden het een kruimeldeegpizza, wel goed van smaak overigens. Maar de vochthoeveelheid moet danig aangepast worden.
Georgette 24 juli 2013
Er staat centiliters moeten dat geen deciliters zijn?
Casper 11 mei 2012
Ik was al een tijdje opzoek naar een goed recept en ik moet jullie eerlijk zeggen dit is een TOP recept gelijk in 1 keer gelukt en zeer tevreden!
Karin 26 april 2012
Deeg is wat stug om met de hand te kneden. Komt bij het rijzen wel mooi op en het is heel makkelijk mooi uit te rollen. Je kunt er makkelijk zonder plakken of scheuren een mooie vorm van maken. En ni... Lees reactie
Milena 25 april 2012
@jaccor, 5 deciliter is een halve liter, is dat niet een beetje veel voor 300 gram bloem?
B 18 april 2012
Een beetje weinig vocht gebruik je, het zullen wel deciliters moeten zijn.
jaccor 8 april 2012
Mooi gelukt! De eerste pizza (flink gevuld) 15 min. laten bakken, daarvan was de bodem nog een beetje klef. De tweede 20 minuten laten bakken, die kwam er prima uit! Dit recept werkt goed (met een bee... Lees reactie
Greet 5 april 2012
De ingredienten voor het deeg in de broodbakmachine gedaan maar aan het eind van het programma was het een droge boel. Toen nog maar wat water toegevoegd en het deegprogramma weer laten draaien. Nu li... Lees reactie
Greet 4 april 2012
5 centiliter is in normale eenheid 50 mL of 0,05 L
Paul 25 maart 2012
Als je droge gist gebruikt, los het op in warm water en doe de suiker er direct bij.
Hans V. 14 januari 2012
Voor het eerst zelf pizzadeeg gemaakt met verse gist. Dit is echt een perfect recept! Goed gelukt en alle eters waren zeer tevreden.
Liesbeth 8 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
526 kcal
26%1052 kcal
Vetten
3 g.
4%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
107 g.
41%214 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizzadeeg - basisrecept