Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Natte wol met vanille

Lees de column van HildeHet is een hele kunst, dat wijnproeven. Heb je net een beetje door waar je op moet letten bij de geur en de kleur, moet je met allemaal smaken als kersenhout, rode bes, kruidnagel, rozemarijn en natte wol op de proppen komen. En hoe later het wordt, hoe kleiner de nuances. Maar het is wijn, dus het is het waard.

Het is een hele kunst, dat wijnproeven. Heb je net een beetje door waar je op moet letten bij de geur en de kleur, moet je met allemaal smaken als kersenhout, rode bes, kruidnagel, rozemarijn en natte wol op de proppen komen. En hoe later het wordt, hoe kleiner de nuances. Maar het is wijn, dus het is het waard.

Bekijk ook

Geen pot, maar pan pastasaus
Verse pasta kan haast niet mislukken, ongeacht wat voor vlees of welke groenten je eraan toevoegt. Maar door tomatensaus uit een potje, blikje, pakje of fles krijgt het ongemerkt toch een rare bijsmaak, zonder dat je het eigenlijk doorhebt.

Reageren

  • Naam
  • Email
  • Mijn reactie
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven