Bonne Femme
- 6 aardappelen, in blokjes van 1 x 1 cm
- 200 gram sperzieboontjes, in stukjes van 2 cm
- 150 gram wortel, in dobbelsteentje van 0,5 x 0,5 cm
- 250 gram kleine champignons
- 1 grof gesneden ui
- 100 gram zilveruitjes (even laten weken in kraanwater)
- 100 gram doperwten
- 100 gram dobbelsteentjes mager spek
- 100 gram kleine bloemkoolroosjes
- 1 teentje knoflook
- klontje boter (liever: een beetje bak & braad)
- 3 eetlepel olijfolie (bertolli classico=hittebestendig)
- frituurolie (liever: arachideolie)
- peper en zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bonne femme
- Melding maken