Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bonne Femme

  • 6 aardappelen, in blokjes van 1 x 1 cm
  • 200 gram sperzieboontjes, in stukjes van 2 cm
  • 150 gram wortel, in dobbelsteentje van 0,5 x 0,5 cm
  • 250 gram kleine champignons
  • 1 grof gesneden ui
  • 100 gram zilveruitjes (even laten weken in kraanwater)
  • 100 gram doperwten
  • 100 gram dobbelsteentjes mager spek
  • 100 gram kleine bloemkoolroosjes
  • 1 teentje knoflook
  • klontje boter (liever: een beetje bak & braad)
  • 3 eetlepel olijfolie (bertolli classico=hittebestendig)
  • frituurolie (liever: arachideolie)
  • peper en zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven