Kip in cocos
- 4 kippoten
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 blikje cocosmelk (ca. 400 milliliter)
- zakje gemalen cocos
- 2 eetlepels kerrie
- voor de marinade:
- olijfolie
- spaans pepertje, ontdaan van pitjes en in ringetjes
- 3 eetlepels kerrie
- 1 eetlepel korianderzaad (gekneusd)
- sap van halve citroen
- 4 eetlepels van de cocosmelk
- 2 stengels sereh (citroengras)
- 2 eetlepels gemalen kokos
- zout
- garnering:
- gebakken, gedroogde uitjes
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in cocos
- Melding maken