Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamskroon met kruidenkorst

  • ingrediλnten
  • voor de kruidenkorst ('persillade'):
  • • 60 gram boter
  • • enkele takjes peterselie
  • • enkele takjes dragon
  • • enkele sprieten bieslook
  • • 1⁄2 bakje kervel
  • • paneermeel
  • • 1 eetlepel mosterd
  • • 1 teentje look
  • • peper
  • • zout
  • voor het lamsvlees:
  • • 600 gram lamskroon
  • • 1 klontje boter
  • • peper
  • • zout
  • voor de saus:
  • • 1⁄2 ui
  • • enkele takjes rozemarijn
  • • enkele blaadjes salie
  • • 1 deciliter rode porto
  • • 2 deciliter bruine runderfond
  • • 1 klontje boter
  • • peper
  • • zout
  • voor de aardappel-groentegarnituur:
  • • 250 gram shiitake-paddenstoelen
  • • 4 lente-uitjes
  • • 6 aardappelen (vastkokend)
  • • peper
  • • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven