Lamskroon met kruidenkorst
- ingrediλnten
- voor de kruidenkorst ('persillade'):
- 60 gram boter
- enkele takjes peterselie
- enkele takjes dragon
- enkele sprieten bieslook
- 1⁄2 bakje kervel
- paneermeel
- 1 eetlepel mosterd
- 1 teentje look
- peper
- zout
- voor het lamsvlees:
- 600 gram lamskroon
- 1 klontje boter
- peper
- zout
- voor de saus:
- 1⁄2 ui
- enkele takjes rozemarijn
- enkele blaadjes salie
- 1 deciliter rode porto
- 2 deciliter bruine runderfond
- 1 klontje boter
- peper
- zout
- voor de aardappel-groentegarnituur:
- 250 gram shiitake-paddenstoelen
- 4 lente-uitjes
- 6 aardappelen (vastkokend)
- peper
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.