Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes

  • Ganzenborst:
  • 2 flinke ganzenborsten
  • 1 bouillonblokje (groentebouillon)
  • 1 paprika (in kleine stukjes gesneden)
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 1 teentje knoflook (gesnipperd)
  • 1 laurierblaadje
  • 2 kruidnagels
  • Boter
  • 0,5 liter witte wijn
  • Spruitjes:
  • 500 gram spruitjes
  • ganzenvet
  • 100 gram suiker
  • 2 takjes peterselie
  • zout
  • peper
  • Hete bliksem:
  • 2 kilo aardappels
  • 1 kilo appels (half zoet, half zuur)
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 2 deciliter warm water
  • zout
  • peper
  • 100 gram boter


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven