Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes
- Ganzenborst:
- 2 flinke ganzenborsten
- 1 bouillonblokje (groentebouillon)
- 1 paprika (in kleine stukjes gesneden)
- 2 uien (gesnipperd)
- 250 gram champignons (in plakjes)
- 1 teentje knoflook (gesnipperd)
- 1 laurierblaadje
- 2 kruidnagels
- Boter
- 0,5 liter witte wijn
- Spruitjes:
- 500 gram spruitjes
- ganzenvet
- 100 gram suiker
- 2 takjes peterselie
- zout
- peper
- Hete bliksem:
- 2 kilo aardappels
- 1 kilo appels (half zoet, half zuur)
- 2 uien (gesnipperd)
- 2 deciliter warm water
- zout
- peper
- 100 gram boter
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.