Recepten met Taugeh
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met taugeh toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Taugeh
-
Recept
Garnalen, petehbonen en taugeh420m
-
Recept
Gado-gado410m
-
Recept
Bamisoep uit Hue44u
-
Recept
Bami met Satésaus430m
-
Recept
Thaise kipkerrie430m
-
Recept
Soto Daging430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Taugeh. Dit zijn zowel recepten waarbij Taugeh gebruikt wordt en waar Taugeh het hoofdingrediënt is.