Recepten met Stoofperen
Pyrus communisMen kan peren in twee soorten onderverdelen: handperen en stoofperen. Peren werden tot in de 16e eeuw niet rauw gegeten, maar gebakken of gestoofd. De eerste handperen werden eind 16e eeuw gekweekt in Frankrijk en Italië. Omdat ze zacht en sappig waren, kregen ze de Franse naam “beurre”, wat “boter”betekent. D...
Nog veel meer weten over Peren klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stoofperen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stoofperen
-
Recept
Vanille stoofperen435m
-
Recept
Wentelteefjes van brioche en stoofperen410m
-
Recept
Stampot rode kool met peertjes430m
-
Recept
Stoofperen42u
-
Recept
Stoofperencrumble41u
-
Recept
Gemakkelijk dessert415m
-
Recept
Amuse hartige stoofpeer410m
-
Recept
Flensje met stoofperencompote, kaneelijs en een stroopje450m
-
Recept
Heerlijke perenmoes met stukjes;41u
-
Recept
Rode peertjes met anijsroom420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stoofperen. Dit zijn zowel recepten waarbij Stoofperen gebruikt wordt en waar Stoofperen het hoofdingrediënt is.