Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Kriel-tonijnsalade420m
-
Recept
Gesmolten camembert420m
-
Recept
Vissoep bouillabaise van de mediteranee41u
-
Recept
Stokbrood Mexico425m
-
Recept
Kaasfondue met kastanjechampignons420m
-
Recept
Champignons uit de oven415m
-
Recept
Lauwwarme linzensalade435m
-
Recept
Linzensoep415m
-
Recept
Bruschetta420m
-
Recept
Chilisoep41u
-
Recept
Preisoep420m
-
Recept
Chineese tomatensoep415m
-
Recept
Kip-mosterd-ei salade410m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Vegetarische Kaasfondue41u
-
Recept
Kippenstoofpotje440m
-
Recept
Zeewaardige zalmsalade425m
-
Recept
Makreelcrème415m
-
Recept
Spaghetti bolognese440m
-
Recept
Minikaasfondue440m
-
Recept
Mosterdsoep430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.