Recepten met Stokbroden
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbroden toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbroden
-
Recept
Atjar kuning (zoet zure komkommer en sjalotjes)445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met makreel, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met hete kip, uitjes en paprika445m
-
Recept
Kabeljauw met Boursin445m
-
Recept
Toast41u
-
Recept
Gevuld stokbrood met gehakt en ijsbergsla415m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, bacon, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood.(gehakt)440m
-
Recept
Pasta di Dominik (heerlijke pastasalade)420m
-
Recept
Broodje hot chilli chicken440m
-
Recept
Ardennerstokbroodje410m
-
Recept
Gevuld stokbrood420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbroden. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbroden gebruikt wordt en waar Stokbroden het hoofdingrediënt is.