Recepten met Sjalotten
Allium cepa L.De ui is een lookgewas en valt onder de familie van het Allium-geslacht. Dit is een zeer omvangrijk geslacht en bestaat uit meer dan 600 soorten. De ui is een tweejarige plant. In het eerste jaar vormt zich de bol, waarin reservevoedsel wordt opgeslagen. Een bol bestaat uit 2 tot 4 vlezige rokken die geel, rood of wit van kleur kunnen zij...
Nog veel meer weten over Uien klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met sjalotten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Sjalotten
-
Recept
Woku di blanga (gestoomde makreel in bananenbladeren)445m
-
Recept
Ikan pempek kulit (makreelkoekjes)440m
-
Recept
Ajam goreng kalasan (gefrituurde licht gekruide kip)445m
-
Recept
Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m
-
Recept
Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)445m
-
Recept
Long kol bumbu merah (gestoofde tonijn in saus)440m
-
Recept
Toemis labu siam (roerbak van kruidige sjalotjes en mais)445m
-
Recept
Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges41u40m
-
Recept
Kip in citroensaus42u30m
-
Recept
Sambal medan (pepersambal)435m
-
Recept
Stoofschotel kip met aardappeltjes, olijven en sjalotjes42u
-
Recept
Pizza Auvergnat415m
-
Recept
Dader boemboe (Pittige omelet met prei en kruiden)420m
-
Recept
Udang pedis manis (garnalen met aardappelschijfjes in een pittige saus)445m
-
Recept
Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)445m
-
Recept
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)42u
-
Recept
Biefstuk met bonne femme410m
-
Recept
Ajam singgang (kip in kokosmelk)445m
-
Recept
Iga bakar bawang (runderribben)445m
-
Recept
Gulai hati Ampela (stoofschotel van de spiermaag en hart)445m
-
Recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Sjalotten. Dit zijn zowel recepten waarbij Sjalotten gebruikt wordt en waar Sjalotten het hoofdingrediënt is.