Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Spaanse paprika-aardappels41u15m
-
Recept
Tajine met kip en groenten41u30m
-
Recept
Spruitjesstamppot met gember440m
-
Recept
Tomatensalade410m
-
Recept
Bbq saus430m
-
Recept
Varkensstoofpotje43u
-
Recept
Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen41u30m
-
Recept
Chili con carne uit de oven430m
-
Recept
Paprika met kidneybonen en creme fraiche uit de oven420m
-
Recept
Schotel van kip, kikkererwten en aardappels435m
-
Recept
Karni stobá di Mai (mijn moeders Antilliaans stoofvlees)4,83u
-
Recept
Pompoenwortelsoep met gember430m
-
Recept
Kundalini linzensoep430m
-
Recept
Indische balletjes41u15m
-
Recept
Broccoli aardappel cremesoep420m
-
Recept
Romige wortelsoep met gegrilde reepjes kip430m
-
Recept
Bamya stoofschotel met okra42u
-
Recept
Fricandeau gevuld41u20m
-
Recept
Pompoencouscous met noten420m
-
Recept
Linzen met courgette en pittige kruiden315m
-
Recept
Harissa410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.