Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Bonski kip41u30m
-
Recept
Goulash43u10m
-
Recept
Hete kip430m
-
Recept
Roedjak Tjampoer 2415m
-
Recept
hete kip440m
-
Recept
Ajam Panggang Boemboe Ketjap445m
-
Recept
Piendang Djagoeng420m
-
Recept
Roedjak Tjampoer415m
-
Recept
Ang Sio Hie430m
-
Recept
Gembersaus410m
-
Recept
Tahu Telor425m
-
Recept
Pindasaus415m
-
Recept
Eieren met oester/ketjapsaus410m
-
Recept
Kabeljauw met gember420m
-
Recept
Ketjapsaus 2430m
-
Recept
Scampi's Teriyaki - gemarineerde scampi's440m
-
Recept
Gevulde kipfilet41u
-
Recept
Spekmarinade410m
-
Recept
Kippetjes a la Sannie074445m
-
Recept
Bruine bonen prut415m
-
Recept
Mihoengerecht415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.