Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Zwarte pasta met venkel-roomsaus440m
-
Recept
Sate Ajam42u
-
Recept
Gado Gado435m
-
Recept
Sate Babi430m
-
Recept
Frikandel Pan 1430m
-
Recept
Dendeng Ragi 142u
-
Recept
Babi Ketjap 241u
-
Recept
Tongfilet in tomaten mix445m
-
Recept
Dendeng Ragi 2445m
-
Recept
Groene kerriepasta415m
-
Recept
Phanang kerriepasta420m
-
Recept
Masaman Kerriepasta430m
-
Recept
Rode kerriepasta430m
-
Recept
Gele Kerriepasta420m
-
Recept
Sajoer Riport41u
-
Recept
Nasi Goreng Selamatan41u
-
Recept
Kerrie bloemkool/aardappel440m
-
Recept
Seroendeng440m
-
Recept
Telor stenga Radja440m
-
Recept
Ajam smoor Passar Putih455m
-
Recept
Kare Ajam Garuda41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.