Zwarte pasta met venkel-roomsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng voor de pasta ruim water aan de kook, los hierin de bouillonblokjes op.
  2. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
  3. Snijd de in kleine stukjes.
  4. Maak de schoon en snijd ook in kleine stukjes.
  5. Breng de aan de kook.
  6. Voeg naar smaak grofgemalen zeezout toe.
  7. Doe de en bij de en breng opnieuw aan de kook.
  8. Voeg en witte naar smaak toe.
  9. Laat 15 minuten pruttelen.
  10. Snijd intussen de kalkoenfiletlapjes in stukken van 5 x 5 cm.
  11. Verhit de in een hapjespan.
  12. Voeg de filetstukjes met de , en en naar smaak toe.
  13. Doe er na 4 minuten op middelmatig warm vuur roerbakken de bij, laat langzaam smelten.
  14. Roer af en toe om.
  15. Strooi de gemalen erover en roer goed door elkaar.
  16. Haal de slagroomgroenten van het vuur en pureer alles in de pan met de pureerstaaf.
  17. Zo krijgt ook de een stevigere consistentie.
  18. Breng opnieuw aan de kook, meng, zonder warmtebron, de erdoor.
  19. Verdeel de pasta over drie borden.
  20. Doe hierop de kalkoenstukjes.
  21. Saus naar behoefte erover lepelen. (De saus zou in eerste instantie wit moeten worden, werd grijs.
  22. Iemand een suggestie?)
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • kaas en groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
408 kcal
20%1224 kcal
Vetten
23 g.
32%69 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zwarte pasta met venkel-roomsaus