Recepten met Balsamico
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamico toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamico
-
Recept
Uienmarmelade425m
-
Recept
Costolette all’aceto balsamico41u
-
Recept
Gebakken spruitjes met schnitzelreepjes41u
-
Recept
Zalm-forelcocktail voor buffet41u20m
-
Recept
Mozzarella met tomaat, ham en balsamico415m
-
Recept
Gemarineerde Italiaanse tomaten41u
-
Recept
Heerlijke courgette410m
-
Recept
Varkenshaas met balsamico-mosterdjus430m
-
Recept
Roggevleugel met kappertjes420m
-
Recept
Piri-piri garnalen435m
-
Recept
Balsamico mosterd420m
-
Recept
Carpaccio met rucola en balsamicodressing410m
-
Recept
Vegetarische jus455m
-
Recept
Geglaceerde spruitjes425m
-
Recept
salaatje430m
-
Recept
Konijn zonder vetstoffen41u
-
Recept
Salade geitenkaas en spekjes415m
-
Recept
Stoofpeertjes met spitskool42u15m
-
Recept
Citroen balsam45m
-
Recept
Zalmcarpaccio Classico430m
-
Recept
Garnalen-Kipsalade41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamico. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamico gebruikt wordt en waar Balsamico het hoofdingrediënt is.