Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Appel met pecannoten recept
Taart Appel met pecannoten recept

Taart Appel met pecannoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding ca. 35 min.: Zeef de bloem met kristalsuiiker en wat zout boven een kom. Snijd er met 2 messen de boter door. Voeg een losgeklopte eidooier toe en kneed met koele handen tot een soepel deeg. Pak het in de plastic folie en laat het ca. 30 min. rusten in de koelkast. Bereiding: ca. 35 min.: Verwarm de oven voor op 225 graden C. Schil de appels, snijd in vieren en verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Vet de springvorm 22 cm in met ruim boter en bekleed hem met deeg. Verdeel er de appel, noten en bruine suiker over. Verdeel er de rest van de boter over in vlokjes. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 12.5 min. goudbruin en gaar. Klop de slagroom met poedersuiker stijf en doe het over in een spuitzak met een gekarteld mondje en spuit toefjes op de afgekoelde taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taart appel met pecannoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven