Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidkoek recept
Kruidkoek recept

Kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 175 graden C.
Een cakevorm (± 1½ liter) goed invetten.
De boter met de suiker tot crème kloppen, de eieren een voor een toevoegen en luchtig kloppen.
De appels schillen, klokhuis verwijderen en grof raspen. Direct door de crème roeren.
De bloem met de bakpoeder en de speculaaskruiden zeven en afwisselend met de karnemelk door de crème roeren.
Het beslag in de ingevette cakevorm doen en gladstrijken.
De vorm op een rooster onder in de oven plaatsen en de koek ± 1 uur bakken.
Een paar minuten in de vorm laten afkoelen, dan omkeren op een rooster en onder een doek laten afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven