Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Websitekoken

Lees de column van HildeOf een kooksessie slaagt, hangt af van een aantal factoren. Heb je de juiste ingrediŽnten in huis, passen de gerechten bij elkaar, is het vernieuwend en, het belangrijkste, weet je wat je gasten lekker vinden? Als je daarin slaagt, word je overladen met complimenten en willen ze nog vaker komen eten. Dat is de beste prijs die je kunt krijgen.

Hetzelfde principe geldt ook voor het maken van een website. Een goede website is zo opgebouwd, dat bezoekers op hun wenken bediend worden. Ze kunnen er makkelijk hun weg vinden, zien de opbouw als ťťn geheel en komen er vaker terug omdat ze weten dat ze er ook in de toekomst kunnen vinden wat ze zoeken. Kortom, het recept voor de perfecte website.

Waarom ik deze metafoor maak?

MijnReceptenboek is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Gezondheid en Welzijn, en wij hopen dat iedereen op ons stemt omdat ze het zo'n handige/fijne/leuke/gezellige site vinden.

Mocht je er nog niet helemaal uitzijn, dan geef ik hier nog wat redenen om ons toch die hoge punten te geven:

* Oma's recept ('iets met bloemkool, peterselie en aardappelen') is heel makkelijk terug te vinden via de zoekmachine
* Als je eters krijgt met allergieŽn hoef je niet tien keer te bellen met de vraag of ze het ťťn of ander wel mogen eten, want bij elk recept staat kant en klare allergie-informatie
* Recepten, keukengerei, kookmanieren of wat je ook maar wilt kun je met anderen bediscussiŽren op het forum
* Met ťťn druk op de knop kun je een passend recept vinden voor je Amerikaanse/Spaanse/Zweedse/andere thema-avond
* Altijd al benieuwd wat kurkuma eigenlijk is? Zoek het op in de ingrediŽntendatabase. En kijk ook meteen eens naar betekenis van e-nummers die overal in zitten
* Of stem gewoon omdat het columnmeisje zo haar best doet om stemmen te werven. Pleaaaaassse!

Kortom: MijnReceptenboek is het perfecte recept voor iedere geslaagde kookpartij. Dat vind jij toch ook?
Ga naar Website van het Jaar en stem!

Alvast duizend maal dank... enne, tot kooks!

Bekijk ook

Kip curry met een vleugje Teflon
Ik dacht altijd dat mijn huisgenoten met hun metalen spatels de boosdoeners waren van de afgebrokkelde anti-aanbaklaag in mijn perfecte wokpan. Maar wat blijkt uit een snelle internetresearch? Mijn gehaastheid bij het koken lijkt een waarschijnlijkere oorzaak. De Teflonlaag wordt namelijk al broos bij een temperatuur van 150 graden. En dat bereiken mijn kip- en groentestukjes al snel.

Reageren

  • Naam
  • Email
  • Mijn reactie
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven