Recepten met Ve tsin
Ve-tsin is een Chinees keukenkruid dat wordt gebruikt voor hartige toepassingen. Oorspronkelijk komt Ve-tsin uit Japan, waar het uit gefermenteerd zeewier werd bereid. De smaak van Ve-tsin wordt aangeduid als vijfde smaak, welke voor “hartig” staat. De andere primaire smaken zijn: zout, zuur, zoet en bitter. Ve-tsin bestaat uit ...Nog veel meer weten over Ve-tsin klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ve tsin toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ve tsin
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Bakso (gekruide gehaktballetjes)445m
-
Recept
Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon)445m
-
Recept
Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon)445m
-
Recept
Ikan Kuah (makreel gestoofd in een zure bouillon)445m
-
Recept
Bakso Tetelan (balletjes van rundvlees in bouillon)545m
-
Recept
Babi kong (blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ketjap saus)450m
-
Recept
Loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool)445m
-
Recept
Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)455m
-
Recept
Babi unkep (gesmoorde gekruide varkensribbetjes)41u45m
-
Recept
Tahoe bakso (gevulde gestoomde tahoe)440m
-
Recept
Mihoen shanghaimi (mihoen met hamlappen, garnalen en groenten)41u15m
-
Recept
Bubur ajam (rijstepap met prei en kip)445m
-
Recept
Broccoli met kip en knoflook415m
-
Recept
Gele kip41u
-
Recept
Smoor van kip41u
-
Recept
Japanse miesoep42u20m
-
Recept
Glutenvrije loempia's455m
-
Recept
Ajam Tjina440m
-
Recept
Sop Pollong (Indische erwtensoep)42u
-
Recept
Reboeng dan Shii-take440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ve tsin. Dit zijn zowel recepten waarbij Ve tsin gebruikt wordt en waar Ve tsin het hoofdingrediënt is.