Recepten met Ve tsin
Ve-tsin is een Chinees keukenkruid dat wordt gebruikt voor hartige toepassingen. Oorspronkelijk komt Ve-tsin uit Japan, waar het uit gefermenteerd zeewier werd bereid. De smaak van Ve-tsin wordt aangeduid als vijfde smaak, welke voor “hartig” staat. De andere primaire smaken zijn: zout, zuur, zoet en bitter. Ve-tsin bestaat uit ...Nog veel meer weten over Ve-tsin klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ve tsin toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ve tsin
-
Recept
Babi Pangang430m
-
Recept
Zuurkoolschotel op z`n Surinaams51u30m
-
Recept
Soto Koetjai42u
-
Recept
Hete chinese saus415m
-
Recept
Nasi Tjina440m
-
Recept
Sop Lodeh440m
-
Recept
Daging Boemboe Bali 242u
-
Recept
Nasi Goreng Peking435m
-
Recept
Mie met bloemkool435m
-
Recept
Rempah Ajam430m
-
Recept
Gestoofde kaisoi in ketjap saus430m
-
Recept
Japanse Hamburger430m
-
Recept
Djeganan 2430m
-
Recept
Bahmi Godok41u
-
Recept
Sambal Goreng Bawang420m
-
Recept
Sop Bawang41u30m
-
Recept
Foo Yong Hai 6420m
-
Recept
Chinees varkensvlees met verse gember en champignons415m
-
Recept
Paprika Pedis430m
-
Recept
Sambal Goreng Kol dan Djagoeng430m
-
Recept
Assinan Babi Tjampoer445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ve tsin. Dit zijn zowel recepten waarbij Ve tsin gebruikt wordt en waar Ve tsin het hoofdingrediënt is.