Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda450m
-
Recept
Acar Campur415m
-
Recept
Hussemusse430m
-
Recept
Chinese tomatensoep420m
-
Recept
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier445m
-
Recept
Bleekselderij met taugé415m
-
Recept
Taugétomatensoep440m
-
Recept
Tonijn-shii take saté met zoete ketjapsaus en taugésalade420m
-
Recept
Taugesalade430m
-
Recept
Roergebakken spruitjes430m
-
Recept
Pindasoep41u30m
-
Recept
Echte saoto-soep51u30m
-
Recept
Loempia's455m
-
Recept
Eiersoep (sop telor)430m
-
Recept
Groentensoep425m
-
Recept
Oosterse groentesoep42u15m
-
Recept
Voorjaarsrolletjes41u
-
Recept
Aziatische wokkip430m
-
Recept
Aziatische omelet420m
-
Recept
Soto Ayam - Indische kippensoep430m
-
Recept
Oerapan430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.