Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bak in een roerbakpan in twee eetlepels de kortgesneden .
  2. Snijd ook de verse groene steeltjes kort, de kortgesneden en daarna het gehakt rul tot het helemaal los is.
  3. Voeg nu de kortgesneden (+ eventueel tomaat) toe en laat heel even op een hoog vuur flink heet worden.
  4. Daarna laag vuur.
  5. Volg nu de aanwijzingen van de Room op. 2,5 deciliter melk en 2,5 deciliter water toevoegen en de poeder toevoegen, daarna goed doorroeren en verder laten garen op een gemiddeld vuur tot het kookt.
  6. Daarna laag vuur doorgaren en af en toe doorroeren.
  7. Tijdens het doorgaren toevoegen de kortgesneden , de Thai Curry en de en goed doorroeren.
  8. Tijdens dit hele proces van op het vuur klaarmaken (15 minuten) de zilvervlies rijst klaarmaken, zodat e.e.a.
  9. te zelfdertijd opgediend kan worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • curry pasta en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en curry pasta
  • curry pasta past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in curry pasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
748 kcal
37%1496 kcal
Vetten
33 g.
47%66 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
75 g.
29%150 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zilvervliesrijst a la Nepal met een Italiaanse invloed