Roer het griesmeelpuddingpoeder los met 200 mililiter .
Breng 700 mililiter melk(1 pakje)(2 milliliter)(1.6 liter) aan de kook, roer het aangemaakte puddingpoeder erdoor en laat het geheel ca. 1 minuut zachtjes pruttelen.
Giet de pudding in een kom en leg er vershoudfolie over om te verkomen dat er een vel ontstaat.
Roer het chocoladepuddingpoeder door 150 mililiter melk(1 pakje)(2 milliliter)(1.6 liter).
Breng de rest van de melk(1 pakje)(2 milliliter)(1.6 liter) aan de kook en roer het aangemaakte pudding poeder erdoorheen en laat het ca. 1 minuut zachtjes pruttelen.
Neem van het vuur en laat de helft van de chocolade al roerend erin smelten.
Giet de pudding in een kom en leg er vershoudfolie overheen en plaats hem ook ca. 2 uur in de koelkast.
Hak de rest van de chocolade fijn.
Klop de slagroom(200 milliliter) stijf, spatel de slagroom(200 milliliter) door de vanillepudding en de chocoladestukjes door de chocoladepudding.
Vul hiermee 8-10 hoge glazen in afwisselende laagjes.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
Koemelk
pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, melk, melk, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, melk, melk, slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.