Zalmwraps met roomkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Zalmwrap recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Roer de , 150 milliliter , de en een snufje glad.
- Laat het beslag ca 15 minuten rusten.
- Roer het , de en de door elkaar.
- Klop er 2-3 theelepels doorheen.
- Was de , snijd hem fijn en roer hem erdoor.
- Breng de dressing op smaak met en .
- Roer de en 1 eetlepel glad.
- Maak de sla schoon en verdeel in kleinere stukken.
- Verhit 4 theelepels in porties in een pan met antiaanbaklaag (ca 20 cm doorsnede).
- Bak uit het beslag na elkaar 4 dunne pannenkoeken en laat ze afkoelen.
- Bestrijk elke pannenkoek met 1/4 , beleg met 2 plakken en een beetje sla.
- Bedruppel met de dressing.
- Rol de wraps strak op en halveer ze.
- Omwikkel de helften evt.
- met wit bakpapier en bind ze vast.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 435 kcal | 21% | 1740 kcal |
Vetten | 152 g. | 217% | 608 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |