Zalmtartaartje met groene salade
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van breemer
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
Bereidingswijze
- Meng alle ingredienten voor het tartaartje en druk met een stekertje (bijvoorbeeld een leeg conservenblikje, waarvan je bodem en deksel hebt verwijderd) in de juiste vorm.
- Mix voor de dressing alle ingredienten, behalve de olie, met de keukenmachine.
- Voeg de olie langzaam toe.
- Meng de dressing door een salade van bijvoorbeeld spinazie, kropsla en veldsla.
- Meng de ingredienten voor de mierikswortelmayonaise.
- Serveer elk tartaartje met salade en wat mierikswortelmayonaise.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lauwwarme gemarineerde ossehaas met groene aspergesalade455m
-
Recept
Frittata met ham en groene sperges445m
-
Recept
Salade met gebakken makreel425m
-
Recept
Salade met aardbeien en brie410m
-
Recept
Salade voor een plat buikje410m
-
Recept
Hamburger speciaal met groene olijven en basilicum435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
- mayonaise en mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 336 kcal | 16% | 2016 kcal |
Vetten | 27 g. | 38% | 162 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 6 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |