Zalmtaartje met roomkaas en garnalen
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Zalmtaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Roer de los en meng de garnalen met erdoor.
- Breng het op smaak met .
- Bekleed 4 kleine kommetjes met plasticfolie.
- Snijd de in stukjes en bekleed de kommetjes ermee.
- Vul de kommetjes met het garnalenmengsel.
- Dek de kommetjes af met de zalm en laat het gerecht 2 uur in de ijskast opstijven.
- Meng de creme fraiche met en tot een saus en breng het op smaak met .
- Verwijder de steeltjes van de en verdeel het over 4 bordjes.
- Stort de zalmtaartjes op de sla.
- Snijd de tomaatjes in vieren en garneer de taartjes ermee.
- Schep een toefje saus op de taartjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalmcocktail met cherrytomaatjes en Hollandse garnalen425m
-
Recept
Garnalen-grapefruitsalade435m
-
Recept
Cocktail met garnalen mousse (vlindervorm)440m
-
Recept
Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto440m
-
Recept
Blokjes avocado met garnalen420m
-
Recept
Garnalen-krab cocktail410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 219 kcal | 10% | 876 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |