Wrap met kip-selderijsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de in de in 15 minuten zachtjes gaar.
Neem de uit de bouillon en laat afkoelen.
Schil de en snijd in smalle boogjes. - Snijd de ongeschilde appel in schijfjes.
- Besprenkel het vruchtvlees met citroensap.
Meng de met de crème fraiche.
Verdeel de in plukjes. - Schep de met de , de appel en de door de roomdressing.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep de kipfilets op de wraps en rol ze op. - Steek de wraps eventueel vast met een cocktailprikker.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cocktail van gerookte kip, mandarijn en bleekselderij415m
-
Recept
Siciliaanse cocktail van kip410m
-
Recept
Knolselderijsalade met appel, gerookte kip en walnoten425m
-
Recept
Salade met gerookte kip en yoghurtdressing410m
-
Recept
Aspergecocktail met kip440m
-
Recept
Gevuld stokbrood met Chinese kool en kip425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 133 kcal | 6% | 532 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |