Witlofsalade met roquefort en druiven voor 1 peroon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Meng de , de en wat zout in een kom.
  2. Roer de erdoor.
  3. het resultaat moet een vrij lobbige en homogene dressing zijn.
  4. Voeg aan het eind nog een mespunt peper toe.
  5. Snijd ca. 2 cm van de onderkant van de stronken af en verwijder de buitenste blaadjes als ze beschadigd zijn.
  6. Snijd de stronken in plakjes van ca. 1 cm breed.
  7. Was en droog de .
  8. Snijd de kaas in blokjes, schep de , de en de kaas in een kom en roer voorzichtig de dressing erdoor.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roquefort is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Witlofsalade met roquefort en druiven voor 1 peroon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ziet er goed uit en ga het zeker maken. Maar wat een vreemd recept in de die zin dat het voor 1 persoon is. Nu kan ik best maal 2 of 4 doen maar de meeste recepten zijn voor 4 personen. Dus als je nie... Lees reactie
Ronald P. 13 december 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
220 kcal
11%220 kcal
Vetten
24 g.
34%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlofsalade met roquefort en druiven voor 1 peroon