Welsh rarebit of hele chique kaastoast

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill voor.

    Smelt de in een koekenpan met antiaanbaklaag en roer de erdoor.
  2. Bak op een laag vuur gedurende 30 seconden, onder voortdurend roeren.
  3. Voeg langzaam het toe.
  4. Laat 2-3 minuten zacht koken, onder voortdurend roeren tot de saus dik en glad is.

    Voeg de , eidooier, , worcestersaus en toe.
  5. Verhit tot de smelt, onder voortdurend roeren.
  6. Breng op smaak met versgemalen zwarte en zet apart om af te koelen.

    Leg het op een bakplaat bekleed met aluminiumfolie of bakpapier en rooster het aan beide zijden goudbruin.
  7. Verdeel de kaassaus dik over het , zorg ervoor dat de sneetjes volledig zijn bedekt, zodat de randen niet verbranden.
  8. Doe ze 20-30 seconden terug onder de grill tot ze lichtbruin zijn en borrelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem, bier, brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eigeel
  • boter, kaas, brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%628 kcal
Vetten
9 g.
14%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Welsh rarebit of hele chique kaastoast