Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika's inmaken recept
Paprika's inmaken recept
Laatste update: 25 mei 2016 om 16:05

Paprika's inmaken


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 įc. Rooster een aantal rode, groene en gele paprika's in de oven tot ze zwartgeblakerd zijn. Stop de paprikaīs in een plastic zak tot ze zijn afgekoeld. Verwijder de zwarte velletjes, snijd de paprika's in repen en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Schep de paprika's in een schone pot en vul aan met olijfolie. Koel bewaren.

Serveersuggesties

Lekker door salade's en bij pasta's.

Allergenen Informatie

Voor dit paprika's inmaken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paprika's inmaken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.8 / 10 in 8 recensies

  • Deze manier van "inmaken" is zelfs gevaarlijk! Er kan op deze manier botulisme ontstaan en dat is dodelijk! Dus nooit op olie bewaren!
  • @win Deze manier van inmaken gaat nooit werken Het materiaal dat in de pot zit gaat gisten en als je het wat langer laat staan zelfs rotten Vandaar dat het uit de pot spuit als je deze opent E... Lees reactie
  • Precies gedaan wat er staat. Toen ik het potje wilde openen en de deksel net een stukje open had spoot het er al uit en de inhoud begon te schuimen. 10 paprika's naar de gallemiezen. Dacht ook zo iet... Lees reactie
  • Ik heb stukjes paprika geweckt. Werkwijze: Vloeistof om de potjes mee af te vullen, 900 cc water, 100 cc azijn, 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel zout. Paprika in stukjes snijden, zaadlijsten verwijdere... Lees reactie
  • Het is juist de bedoeling dat de paprikaas in de over in elkaar zakken. Het vel eraf halen in de pot met bv azijn en peper en verhitten tot kookpunt in een grote pan met water. Het recept lijkt op wat... Lees reactie
  • Dit gaat nooit werkenje wil gepelde paprika's in olie zetten, hierdoor wordt de houdbaarheid niet verlengd!
  • Toen ik ze uit de oven probeerde te halen zakte ze als plumpuddingen in elkaar. zes paprika's naar de knoppen, daar had ik wel betere dingen mee kunnen doen. Jammer van de paprika's, leek me wel wat m... Lees reactie
  • Dit is NIET wecken, want dan moet het een tijd Ūn de pot tegen het kookpunt aan op temperatuur blijven, waardoor bacteriŽn gedood worden en het product (paprika's) lang houdbaar blijft!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven