MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Verse tomatensoep

Verse tomatensoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, ontdoe ze van de zaadjes en snijd ze in kleine blokjes.
Snipper de ui.
Pers de knoflook.

Bak de ui en de knoflook licht aan in de olijfolie, voeg de tomatenblokjes en de suiker toe en bak dit 2-3 minuten.
Voeg de kippeboullion toe en breng het aan de kook.
Zeef de soep en voeg naar smaak zout en peper toe.

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit verse tomatensoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /