Verse tomatensoep

Verse tomatensoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, ontdoe ze van de zaadjes en snijd ze in kleine blokjes.
Snipper de ui.
Pers de knoflook.

Bak de ui en de knoflook licht aan in de olijfolie, voeg de tomatenblokjes en de suiker toe en bak dit 2-3 minuten.
Voeg de kippeboullion toe en breng het aan de kook.
Zeef de soep en voeg naar smaak zout en peper toe.

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit verse tomatensoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter