Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse tomatensoep recept
Verse tomatensoep recept

Verse tomatensoep


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Ontvel de tomaten, ontdoe ze van de zaadjes en snijd ze in kleine blokjes.
Snipper de ui.
Pers de knoflook.

Bak de ui en de knoflook licht aan in de olijfolie, voeg de tomatenblokjes en de suiker toe en bak dit 2,5 minuten.
Voeg de kippeboullion toe en breng het aan de kook.
Zeef de soep en voeg naar smaak zout en peper toe.

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven