Chinese Tomatensoep
- Herkomst China
- Categorie Soepen
- Chinese tomatensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van ellen
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Het vlees uit de bouillon halen en dit klein snijden.
- Het vlees apart houden.
- Verder alle ingrediënten in de bouillon doen en dit een kwartiertje op een laag vuur zachtjes laten koken, omdat de tauge knapperig moet blijven.
- Wat in een schaaltje en dit vermengen met wat van de bouillon, goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan, vervolgens dit terug doen bij de rest van de bouillon zodat de soep licht gebonden wordt.
- Vervolgens het klein gesneden vlees bij de soep voegen en dit even mee verwarmen.
- Smakelijk eten.
Ook lekker om te maken
Variaties op Chinese Tomatensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chinese tomatensoep | 16 | Soepen |
Pittige Chinese tomatensoep | 1 | Soepen |
Chinese tomatensoep met kipfilet | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, kippenbouillon, sambal
- kippenbouillon, kippenbouillon, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en bloem
- ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- kippenbouillon en kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 77 kcal | 3% | 385 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 75 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |