Vlammetjes tosti
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jairderi
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Het lekker rul bakken op een niet te hoog vuur.
Het bestrooien met , en .
Als het klaar is even af laten koelen.
Sambalmayonaise maken door middel van de 2 eetlepels mengen met de eetlepel sambal.
Buitenkant van de boterham insmeren met wat .
Op het tostiapparaat leggen en het onderste sneetje bedekken met een plakje .
Daarboven op het gerulde , dan de andere snee er op doen.
Na een paar minuten is de kaas gesmolten en de tosti goed.
De bovenkant van de tosti halen, er wat sambal- opsmeren en er een paar blaadjes sla op leggen.
SMULLEN MAAR
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tosti party41u
-
Recept
Italiaanse tosti Parmaham-ananas420m
-
Recept
Tosti a la Chriss410m
-
Recept
Pittige kaas-gehakt tosti430m
-
Recept
Exotische tosti410m
-
Recept
Tosti415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- boter, oude kaas, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas en mayonaise
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en oude kaas
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 229 kcal | 11% | 916 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |