Vissoep
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd deze in ringen.
- Maak de en venkel schoon en snijd deze in reepjes.
- Verwarm de Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de prei, wortel en venkel (let op:
- de groenten niet bruin laten worden).
- Pers het uit boven de groenten en voeg het , de , de , de peterselie (bewaar de fijngehakte peterselie voor later), het en de tijm toe.
- Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken met het deksel op de pan.
- Verwijder het vel van de en snijd de vis in stukjes.
- Haal de peterselie en het uit de soep, voeg de stukjes toe en laat het geheel nog 3 tot 5 minuten koken.
- Snijd de in ringen en roer ze, met de fijngehakte peterselie en , door de soep.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Licht gebonden vissoep440m
-
Recept
verborgen vissoep430m
-
Recept
Vissoep440m
-
Recept
Makkelijke vissoep430m
-
Recept
Chinese Vissoep440m
-
Recept
Vissoep met venkel, mosselen en garnalen430m
Variaties op Vissoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Vissoep | 7 | Soepen |
Provençaalse vissoep | 2 | Soepen |
Vissoep met zalm en knolselderij | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in becel voor bakken en braden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 154 kcal | 7% | 770 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 15 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 85 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |