Visfilet in een bedje van wortels en spinazie
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schrap de , was ze en snijd ze in schijfjes.
- Pel de , halveer ze en snijd ze in stukjes.
- Schil de en snijd ze fijn.
- Verhit 1-2 eetlepels in een pan en fruit de , de en de er in.
- Breng op smaak met , , en .
- Giet de er overheen en breng aan de kook.
- Voeg de toe, laat afgedekt 10-12 minuten zachtjes kokenn en roer af en toe.
- Rooster de goudbruin in een pan, neem uit de pan.
- Was de vis, dep hem droog en verdeel in vier stukken.
- Breng op smaak met en .
- Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de vis aan elke kant 3-4 minuten aan.
- Breng het wortel-spinaziemengsel nogmaals op smaak en schep de erdoor.
- Leg de vis op het groentebedje en garneer met schijfjes .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Visfilet met tomatenkorst41u
-
Recept
Medaillons van zalm en kabeljauw op een bedje van spinazie420m
-
Recept
Visfilet in paprikasaus420m
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
-
Recept
Geschroeide tonijn op een bedje van rucola415m
-
Recept
Taartje van polenta met zwarte koolvis en een tapenade van mosselen en gaspacho41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 241 kcal | 12% | 964 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |