Vegetarische pompoencurry
- Herkomst India
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ikooi
- 1 reviews
Keukenspullen
- Hapjespan
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in blokjes en verwijder de zaadjes (schillen is niet nodig).
Verhit in een braadpan of hapjespan en fruit hierin de ui, knoflook en de pompoenblokjes.
Strooi en erover en voeg toe.
Verkruimel het bouillontablet hierboven.
Laat de curry 20 minuten (tot de zacht is) met het deksel op de pan. - Doe de laatste 10 minuten de erbij.
Als de curry te dun is, bind dan met .
Kook ondertussen de en de .
Pel de en snijd ze in parten.
Serveer de curry met (eventueel en/of ) en de .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Vegetarische pompoencurry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1533 kcal | 76% | 6132 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 81 g. | 31% | 324 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |