Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de over voor op 220 graden Celsius.
  2. Snijd de groente in stukjes.
  3. Fruit de , en ca. 5 minuten in de hete .
  4. Voeg de gesneden toe en laat even meebakken.
  5. Voeg de Italiaanse en de zwarte toe daarna de geprakte, gepelde .
  6. Laat dit een paar minuten pruttelen.
  7. Draai het vuur uit en voeg de de crème fraîche, de helft van de geraspte kaas en de verse toe.
  8. Vet de ovenschaal in met boter.
  9. Leg een eerste laag lasagnebladen in de schaal en giet er een laag saus overheen.
  10. Herhaal dit tot de schaal vol is en eindig met een laag saus.
  11. Bedek de saus met de overgebleven helft van de geraspte kaas.
  12. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat de lasagne in ca. 35 minuten gaar worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas, kruiden, klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas en klontje boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas en klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Vegetarische groente lasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb deze speciaal gemaakt voor mijn vriendin opdat zij vegetarisch is. Ik heb 2 paprika gebruik. Echt super lekker. Het vlees mis ik er echt niet in.
Mandy 31 oktober 2013
Echt gigantisch lekker.
Hilco 21 oktober 2013
Erg lekker! Simpel en snel! Heb de courgette door nog meer paprika vervangen.
Bernice 4 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%1336 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vegetarische groente lasagne