Vegetarische aardappeltaart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Aardappeltaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van kafes
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Kook de in circa 10 minuten halfgaar (halveer grote exemplaren).
Rasp de en de geschrapte wortel grof.
Doe ze in een kom, schep er de , wat en en 2 eetlepels door.
Schep het mengsel in de ingevette springvorm met een doorsnede van 24 centimeter en druk het goed aan.
Zet de vorm 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd intussen de `s in reepjes, de of spruitjes in plakjes en de tomaten in partjes.
Roerbak 5 minuten voor de aardappelbodem uit de oven komt de voorbereide groenten in 2 eetlepels hete .
Bestrooi met wat en .
Schep de groenten in de vorm en bestrooi met de geraspte kaas.
Zet nog circa 10 minuten terug in de oven tot de kaas begint te kleuren.
Serveer de taart warm.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 201 kcal | 10% | 804 kcal |
Vetten | 9 g. | 14% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |