Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Mengkom
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
    Snijd de halve rode doormidden, schraap met een mes de zaden en de zaadlijsten weg en snijd de in reepjes.
  2. Plet, knijp en hak de knoflookteen.
  3. Maak een mengsel van:
  4. , broodbrokjes, gekruide , geraspte oude kaas, , gistvlokken, 6-, en .
    Smelt in een koekenpannetje de boter, voeg de en de rode toe, bak even op lage warmte en doe dan het erbij.
    Als het heet is, neem dan het pannetje van de warmtebron weg en meng alles goed door elkaar in een mengkom.
  5. Roer er tenslotte de gratinkaas en de inhoud van het doorheen.
  6. Doe het mengsel in een bakblikje met anti-aanbaklaag en een inhoud van ca. 350 milliliter (te koop bij o.a.
  7. de Ah-filialen).
  8. Druk de inhoud goed aan met een platte spatel en zet het blikje in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Zet een bakje onder in de oven tegen het uitdrogen.
  10. Bak gedurende ca. 45 minuten (onder- en bovenwarmte).
  11. Laat het blikje even afkoelen en stort dan de inhoud uit.
  12. Laat het "gehakt" verder afkoelen in een gesloten doos of in een boterhamzakje.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • havermout en brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • brood, goudse kaas, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
138 kcal
6%690 kcal
Vetten
6 g.
8%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%65 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vega-gehakt