Varkensvlees in citroen-kokossaus
- Herkomst Cambodja
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van armaco
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Het varkensvlees in een schaal doen en met en bestrooien.
- De toevoegen.
- Met een houten lepel goed door elkaar scheppen.
Wok 30 seconden verhitten. - toevoegen en vlees 1 minuut roerbakken.
Witte delen van de toevoegen en verhitten tot ze uiteen vallen. - Met besprenkelen en nog 2 minuten roerbakken.
toevoegen. - Onder voortdurend roeren erbij schenken en langzaam aan de kook brengen.
- Vuur laag draaien.
- Het vlees zonder deksel op de wok 15-20 minuten zachtjes laten koken tot het gaar is en de saus tot een derde is ingekookt.
Het citroensap en de groene delen van de toevoegen. - Door elkaar roeren en nog eens 1 minuut laten koken.
Serveren in een schaal gegarneerd met takjes .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Karsigu (geitenvlees in kokossaus)41u15m
-
Recept
Babi merah (Varkensvlees in pittige kokossaus)450m
-
Recept
Varkensvlees reepjes met citroen saus455m
-
Recept
Romig varkensvlees met citroen445m
-
Recept
Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus430m
-
Recept
Mie babi sajoer (noedels met varkensvlees en groenten)455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 124 kcal | 6% | 496 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |