Voeg het gehakt, de , en de fajita seasoning toe toe en bak het rul.
Hierna , ui(1 stuk), champignons in de wok en roerbak het geheel tot de ui(1 stuk) glazig is en de paprika(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk) wat zachter is geworden (circa 10 minuten).
Voeg dan de mais(1 blikje)/ erwtjes/bruine bonen(1 stuk) toe en schep het geheel nog een paar keer om tot de erwtjes/bonen(1 stuk) goed doorgewarmd zijn.
Verwarm de tortilla's zoals aangegeven op de verpakking.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Tortillawraps met rundergehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Hoe kom ik aan fayitakruiden of de samenstelling daarvan??
Willem 14 april 2015
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.