Torta con mascarpone ( taart met mascarpone )
- Herkomst Italie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Hieke
- 1 reviews
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
- Zeef
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de rand in.
Mix de met 250 gram en het essence tot een wit en romig mengsel. - Mix er een voor een de door.
Zeef het met de maïzena en het boven het botermengsel en spatel het er luchtig doorheen.
Vul de vorm met het beslag en strijk de bovenkant glad.
Laat de taart in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar worden.
Laat de taart afkoelen op een rooster en halveer de taart overdwars.
Klop de met 50 gram en een paar druppels essence luchtig.
Houd de op kamertemperatuur, anders wordt deze te dik en minder goed smeerbaar.
Was de .
Bestrijk de onderste laag van de taart met de en verdeel er eerst de en daarna de helft van de over.
Dek de taart af met de bovenste laag.
Bestrooi de taart royaal met en garneer met de overige .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Worteltaart met pecannoten en mascarpone445m
-
Recept
Lammetjestaart met mascarpone en kokos450m
-
Recept
Chocolade-schuimtaart met mascarpone44u
-
Recept
Pêche Melba taart46u30m
-
Recept
Taart Appel Braziliaans41u15m
-
Recept
Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache42u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- suiker, frambozen, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en mascarpone
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Torta con mascarpone ( taart met mascarpone ) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 598 kcal | 29% | 4784 kcal |
Vetten | 46 g. | 66% | 368 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 37 g. | 41% | 296 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |