Zet een grote soeppan met ongeveer iets minder dan de helft gevuld met op.
Doe daar de schenkels en bouillonblokjes en zakjes bij.
ontdoe ondertussen het rundvlees van taaie stukjes.
Doe het rundvlees ook in de pan.
Na die 3 uur het vlees even proeven, als deze mals is is de klaar.
Is het vlees nog taai dan echt nog even zachtjes laten koken want het vlees moet mals zijn.
Haal de schenkels eruit als het vlees uiteindelijk mals genoeg is.
Doe de 5 pakjes tomatenpasta erbij en laat die goed warm worden.
Doe de balletjes gehakt erbij en goed roeren.
Doe de vermicelli(1 stuk)(1 stuk) erbij en blijf goed roeren anders zit de vermicelli(1 stuk)(1 stuk) vast aan de bodem.
Doe op het laatst de peterselie(2) erbij.
En wederom roeren, roeren en roeren.
De bouillon(3)(3) en zakjes moet je na smaak toevoegen.
Wij houden van goed gekruid maar anders kun je de bouillon(3)(3) en zakjes minderen.
Ook de vermicelli(1 stuk)(1 stuk) moet je naar eigen smaak toevoegen, ik vind het lekker dat er flink wat vermicelli(1 stuk)(1 stuk) in zit.
Het rundvlees is het lekkerst van Albert Hein.
De balletjes kan je ook zelf draaien maar de biologische zijn (vind ik) het lekkerst.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Gluten
bouillon, bouillon, vermicelli, vermicelli kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
Suiker
chilisaus en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
bouillon en bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
bouillon en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.