Tomatensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een grote soeppan met ongeveer iets minder dan de helft gevuld met op.
    Doe daar de schenkels en bouillonblokjes en zakjes bij.
    ontdoe ondertussen het rundvlees van taaie stukjes.
    Doe het rundvlees ook in de pan.

    Laat dit zeker 3 uur zachtjes koken.
  2. Na die 3 uur het vlees even proeven, als deze mals is is de klaar.
  3. Is het vlees nog taai dan echt nog even zachtjes laten koken want het vlees moet mals zijn.
  4. Haal de schenkels eruit als het vlees uiteindelijk mals genoeg is.

    Doe de 5 pakjes tomatenpasta erbij en laat die goed warm worden.
  5. Doe de balletjes gehakt erbij en goed roeren.
  6. Doe de erbij en blijf goed roeren anders zit de vast aan de bodem.

    Doe op het laatst de erbij.
  7. En wederom roeren, roeren en roeren.

    De en zakjes moet je na smaak toevoegen.
  8. Wij houden van goed gekruid maar anders kun je de en zakjes minderen.
    Ook de moet je naar eigen smaak toevoegen, ik vind het lekker dat er flink wat in zit.
    Het rundvlees is het lekkerst van Albert Hein.
  9. De balletjes kan je ook zelf draaien maar de biologische zijn (vind ik) het lekkerst.
25
25
25

Variaties op Tomatensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tomatensoep
VariatieAantalGang
Tomatensoep27Soepen
Chinese Tomatensoep17Soepen
Verse tomatensoep5Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • bouillon, bouillon, vermicelli, vermicelli kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • chilisaus en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
21 kcal
1%252 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatensoep