Tagliatelle met kipfilet en spinazie-champignonsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Was de en laat uitlekken.
- Maak de schoon en snijd ze in plakjes.
- Pel en snipper de en de knoflook.
- Snijd de in kleine stukjes en bestrooi met en .
- Verhit de in een grote pan en bak de hierin aan.
- Breng op smaak met en en haal uit de pan.
- Fruit de en knoflook in het braadvet.
- Voeg de toe en bak goudbruin en gaar.
- Voeg de toe en laat slinken met het deksel op de pan.
- Breng op smaak met en .
- Voeg de toe.
- Roer 375 milliliter water, de en het bouillonblokje door de groenten en kip.
- Breng aan de kook, bind met de sausbinder en breng de saus op smaak met , en .
- Kook de in water met wat beetgaar volgens aanwijzing verpakking en laat uitlekken.
- Doe de in een schaal en schenk de saus erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie435m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte kip en spinazie415m
-
Recept
Biefstuk met eekhoorntjesbrood en tagliatelle435m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie roomkaassaus420m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie en kaas420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
- spinazie en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 618 kcal | 30% | 2472 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 4% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 77 g. | 29% | 308 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |