Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


14 2

Bereidingswijze


Maak de biscuit fijn en meng deze met gesmolten boter. Verdeel dit mengsel op de bodem van het ingevette bakvorm en laat het enige tijd afkoelen en opstijven in de koelkast.
(Of gebruik de kant en klare taartbodem.)
Klop de slagroom stijf. Meng de basterdsuiker met monchou en schep deze luchtig door de stijfgeklopte slagroom. Verdeel dit mengsel over de bodem. Garneer de taart met het blikje vlaaivulling en zet het geheel enige uren koel weg.

Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Monchou taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 7 recensies

  • Wil de taart graag maken, denk dat het een heel lekkere taart is.
  • Je kunt iedere stevige roomkaas gebruiken voor monchoutaart. Mascarpone is bijvoorbeeld een goed alternatief en bijna in ieder land te koop.
  • Hoi Andy, Vervangers voor monchou zijn mascarpone of stevige roomkaas.
  • De monchou taart is erg lekker. Ik doe er zelf alleen 2 pakjes monchou in.
  • Monchou taart is bij verre mijn favoriete taart! In Zweden waar ik sinds kort woon kennen ze echter geen monchou! Mijn vraag is, Waarmee kan ik Monchou vervangen wanneer ik mijn monchou taart wil ma... Lees reactie
  • Ik maak deze taart een dag van te voren en laat de taart (zonder de vlaaivulling!) gedurende de nacht opstijven. Dit omdat ik eens een keer te kort van te voren de taart gemaakt had en hij van het bor... Lees reactie
  • Ik gebruik vaak jam i.p.v. vlaaivulling. Heb je veel meer keus. Denk aan marmelade, rabarber, kruisbessen of gember. En dan heb ik het nog niet over aardbeien/basilicum jam of sinaasappel en rozenmari... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven