Monchou taart

Monchou taart

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Maak de biscuit fijn en meng deze met gesmolten boter. Verdeel dit mengsel op de bodem van het ingevette bakvorm en laat het enige tijd afkoelen en opstijven in de koelkast.
(Of gebruik de kant en klare taartbodem.)
Klop de slagroom stijf. Meng de basterdsuiker met monchou en schep deze luchtig door de stijfgeklopte slagroom. Verdeel dit mengsel over de bodem. Garneer de taart met het blikje vlaaivulling en zet het geheel enige uren koel weg.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit monchou taart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (7)

Gemiddelde score 9.4 / 10 in 7 reacties
 • Monchou taart is bij verre mijn favoriete taart! In Zweden waar ik sinds kort woon kennen ze echter geen monchou! Mijn vraag is, Waarmee kan ik Monchou vervangen wanneer ik mijn monchou taart wil maken in Zweden?
  Andy gaf dit recept 5/5 sterren
 • De monchou taart is erg lekker. Ik doe er zelf alleen 2 pakjes monchou in.
  M. Oude Geerdink gaf dit recept 5/5 sterren
 • Wil de taart graag maken, denk dat het een heel lekkere taart is.
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
 • Je kunt iedere stevige roomkaas gebruiken voor monchoutaart. Mascarpone is bijvoorbeeld een goed alternatief en bijna in ieder land te koop.
  Carla gaf dit recept 5/5 sterren
 • Hoi Andy, Vervangers voor monchou zijn mascarpone of stevige roomkaas.
  gaf dit recept 3/5 sterren
 • Ik maak deze taart een dag van te voren en laat de taart (zonder de vlaaivulling!) gedurende de nacht opstijven. Dit omdat ik eens een keer te kort van te voren de taart gemaakt had en hij van het bordje liep (de smaak was trouwens nog steeds heerlijk!) Vlak voor de visite komt garneer ik de taart dan met de vlaaivulling.
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik gebruik vaak jam i.p.v. vlaaivulling. Heb je veel meer keus. Denk aan marmelade, rabarber, kruisbessen of gember. En dan heb ik het nog niet over aardbeien/basilicum jam of sinaasappel en rozenmarijn.
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter