AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Monchou taart

14 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Monchou taart recept Maak de biscuit fijn en meng deze met gesmolten boter. Verdeel dit mengsel op de bodem van het ingevette bakvorm en laat het enige tijd afkoelen en opstijven in de koelkast.
(Of gebruik de kant en klare taartbodem.)
Klop de slagroom stijf. Meng de basterdsuiker met monchou en schep deze luchtig door de stijfgeklopte slagroom. Verdeel dit mengsel over de bodem. Garneer de taart met het blikje vlaaivulling en zet het geheel enige uren koel weg.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit monchou taart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 7 recensies

  • Monchou taart is bij verre mijn favoriete taart! In Zweden waar ik sinds kort woon kennen ze echter geen monchou! Mijn vraag is, Waarmee kan ik Monchou vervangen wanneer ik mijn monchou taart wil maken in Zweden?
  • De monchou taart is erg lekker. Ik doe er zelf alleen 2 pakjes monchou in.
  • Wil de taart graag maken, denk dat het een heel lekkere taart is.
  • Je kunt iedere stevige roomkaas gebruiken voor monchoutaart. Mascarpone is bijvoorbeeld een goed alternatief en bijna in ieder land te koop.
  • Hoi Andy, Vervangers voor monchou zijn mascarpone of stevige roomkaas.
  • Ik maak deze taart een dag van te voren en laat de taart (zonder de vlaaivulling!) gedurende de nacht opstijven. Dit omdat ik eens een keer te kort van te voren de taart gemaakt had en hij van het bordje liep (de smaak was trouwens nog steeds heerlijk!) Vlak voor de visite komt garneer ik de taart dan met de vlaaivulling.
  • Ik gebruik vaak jam i.p.v. vlaaivulling. Heb je veel meer keus. Denk aan marmelade, rabarber, kruisbessen of gember. En dan heb ik het nog niet over aardbeien/basilicum jam of sinaasappel en rozenmarijn.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /