Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Maak de biscuit fijn en meng deze met gesmolten boter. Verdeel dit mengsel op de bodem van het ingevette bakvorm en laat het enige tijd afkoelen en opstijven in de koelkast.
(Of gebruik de kant en klare taartbodem.)
Klop de slagroom stijf. Meng de basterdsuiker met monchou en schep deze luchtig door de stijfgeklopte slagroom. Verdeel dit mengsel over de bodem. Garneer de taart met het blikje vlaaivulling en zet het geheel enige uren koel weg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Monchou taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 7 recensies

  • Wil de taart graag maken, denk dat het een heel lekkere taart is.
    Bezoeker gaf dit recept op 27 augustus 2014 5 uit 5 sterren
  • Je kunt iedere stevige roomkaas gebruiken voor monchoutaart. Mascarpone is bijvoorbeeld een goed alternatief en bijna in ieder land te koop.
    Carla gaf dit recept op 7 maart 2013 5 uit 5 sterren
  • Hoi Andy, Vervangers voor monchou zijn mascarpone of stevige roomkaas.
    Jaccor gaf dit recept op 18 januari 2013 3 uit 5 sterren
  • De monchou taart is erg lekker. Ik doe er zelf alleen 2 pakjes monchou in.
    M. Oude Geerdink gaf dit recept op 18 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Monchou taart is bij verre mijn favoriete taart! In Zweden waar ik sinds kort woon kennen ze echter geen monchou! Mijn vraag is, Waarmee kan ik Monchou vervangen wanneer ik mijn monchou taart wil ma... Lees reactie
    Andy gaf dit recept op 9 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik maak deze taart een dag van te voren en laat de taart (zonder de vlaaivulling!) gedurende de nacht opstijven. Dit omdat ik eens een keer te kort van te voren de taart gemaakt had en hij van het bor... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 14 oktober 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik gebruik vaak jam i.p.v. vlaaivulling. Heb je veel meer keus. Denk aan marmelade, rabarber, kruisbessen of gember. En dan heb ik het nog niet over aardbeien/basilicum jam of sinaasappel en rozenmari... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 30 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven