Honing marmer speltcake

Honing marmer speltcake

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 graden celsius.
Vet een cakeblik in en bestuif het met bloem.
Meng de bloem met het bakpoeder.
Meng de olie en de honing door elkaar. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
Na ieder ei even goed mengen.
Meng op het laatst de bloem voorzichtig door het beslag. Doe de helft van het beslag in het cakeblik. Meng het overgebleven beslag met de cacaopoeder. Giet dit in het bakblik en roer met een lepel voorzichtig een keer door het beslag in het blik.
Bak de cake in de voorverwarmde oven in een uur en een kwartier gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing marmer speltcake recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Dit is het eerste recept zonder boter en suiker dat bij mij is gelukt: heerlijke cake! De textuur is perfect en deze cake zeker niet moeilijk om te maken. Ik heb speltmeel gebruikt in plaats van bloem, maar dat gaat ook prima.
    Ina gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter