AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Honing marmer speltcake

3 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Honing marmer speltcake recept Verwarm de oven voor op 160 graden celsius.
Vet een cakeblik in en bestuif het met bloem.
Meng de bloem met het bakpoeder.
Meng de olie en de honing door elkaar. Voeg 1 voor 1 de eieren toe.
Na ieder ei even goed mengen.
Meng op het laatst de bloem voorzichtig door het beslag. Doe de helft van het beslag in het cakeblik. Meng het overgebleven beslag met de cacaopoeder. Giet dit in het bakblik en roer met een lepel voorzichtig een keer door het beslag in het blik.
Bak de cake in de voorverwarmde oven in een uur en een kwartier gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit honing marmer speltcake recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit is het eerste recept zonder boter en suiker dat bij mij is gelukt: heerlijke cake! De textuur is perfect en deze cake zeker niet moeilijk om te maken. Ik heb speltmeel gebruikt in plaats van bloem, maar dat gaat ook prima.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /