Bananencake
- Herkomst Vietnam
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van anhtran
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
Bereidingswijze
- Bananen:
- in plakken snijden (0,5 cm).
- Doe de gesneden in een schaal,d oe de en (50 gram) er in.
- Laat het in de trekken (2 uren).
in klein stukjes snijden, doe het in een schaal, schenk (met 150 gram opgelost ) er in en goed doorroeren totdat het zacht wordt.
Doe met een kwast de rondom de schaal. - Doe 1 laag , dan 1 laag brood (1cm), tot alles op is.
- Zorg ervoor dat de eerste laag bananen en de laatste laag brood is.
Dan de schaal in magnetron : - heteluchtoven 200C , 35 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bananencake420m
-
Recept
Omgekeerde bananencake41u15m
-
Recept
Bananencake met kokos455m
-
Recept
Bananencake41u30m
-
Recept
Bananencake41u45m
Variaties op Bananencake
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bananencake | 5 | Taart en gebak |
Arubaanse bananencakejes | 1 | Hapjes |
Overheerlijke bananencake | 1 | Feestjes en verjaardags hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- stokbrood en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood en wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per cake | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 5982 kcal | 299% | 5982 kcal |
Vetten | 51 g. | 72% | 51 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 116 g. | 44% | 116 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 200 g. | 222% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |